Kush jemi ne?

Beetroot Academy është një shkollë suedeze-ukrainase e IT-së- që i ndihmon njerëzit të kalojnë në një nivel të ri në karrierë. Ne ofrojmë kurse intensive në IT në një atmosferë miqësore dhe kujdesemi për secilin student. Beetroot Academy në Prishtinë është themeluar nga Kutia.

about us
mission

Misioni

Fuqizimi i zhvillimit socio-ekonomik në Kosovës duke ndihmuar të rinjtë të krijojnë karrierë të suskesshme në IT.

impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

philosofy

Opening Beetroot Academy

Nëse mendoni se ajo që kemi krijuar duket interesante dhe dëshironi të shikoni mundësitë për të hapur Beetroot Academy edhe në qytetin tuaj, mos hezitoni të kontaktoni.

mëso më shumë

Ekipi

Beetroot Academy është një grup njerëzish të shpërndarë në 3 vende (Suedi, Ukrainë dhe Kosovë) që i duan punët e tyre dhe besojnë në misionin në të cilin punojnë çdo ditë. Kemi 22 koordinatorë rajonalë, 28 anëtarë të ekipit mbështetës, 60 trajnerë dhe 17 autorë të programeve.

  • Ekipi mbështetës
  • Kordinatorët rajonal
  • Trajnerët
  • Autorët
Oskar Wahlbäck
Beetroot Academy Global Coordinator
Kateryna Stetsura
Course Development Manager

Kuptoni më shumë se si filloi gjithçka dhe çfarë arritëm gjatë gjashtë viteve të fundit.

student