home

Kurse intenzive në IT

Zhvilloni karrierën tuaj me Beetroot Academy. Fitoni aftësi të reja në një atmosferë miqësore ku askush nuk mbetet pas.

Shkolla suedeze-ukrainase e IT-së

Që nga viti 2014 më shumë se 1800 të diplomuar na besuan në të gjithë Ukrainën. Studentët tanë na përshkruajnë si një vend miqësor ku çdokush mund të ketë një shans në ndërtimin e karrierës së tij/saj në IT. Jemi përkrahur nga projekte të shumta ndërkombëtare dhe kompani vendase të IT-së. Këtu janë disa prej tyre.

mëso më shumë
why
impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

face1face2face3face4face5face6face7

Bëhu trajner/e në Beetroot Academy

Më shumë se 80 profesionistë po ndihmojnë studentët tanë të arrijnë qëllimet e tyre në karrierë.

face1face2face3face4face5face6
Dëshmitë e studentëve

The more I studied Front-End Development myself, the more I liked it. I was amazed by all the cool things you can do with simple code. Even better: I could also implement my graphic design skills to make nice looking websites. It was very fun at first but learning started to feel lonely, so I’m lucky the Front-end course happened around the same time. I am super happy to say that I have finally found my calling—one where I can use my graphic design skills as well!

Sandra
Front-End Development Graduate