teacher
teacher

Jep mësim në Beetroot Academy

Ndikoni në shoqëri, rrituni profesionalisht dhe fitoni para duke dhënë mësim në Beetroot Academy.

Përfitimet e mësimdhënies me ne

Zhvillimi vetanak

Zhvilloni aftësitë dhe shkathtësitë e teknologjisë. Studentët tuaj do të jenë ekipi juaj dhe ju do të jeni udhëheqësi/ja. Sfidoni veten nga një pozicion i ri!

Përvetësoni shkathtësi të reja

Me mbështetjen e vazhdueshme nga metodologu ynë, ju do të bëheni trajner/e profesionist/e dhe do të zhvilloheni në drejtime të reja

Na ndihmoni që së bashku të ndërtojmë Kosovën

Beetroot Academye synon të nxisë zhvillimin socio-ekonomik të Kosovës. Bëhuni pjesë e ndryshimit.

Frymëzoni studentët!

Bëhuni mentor, koleg, një mik i një grupi njerëzish të motivuar që duan të ndryshojnë jetën e tyre për më mirë.

Bëhuni pjesë e komunitetit

Takoni trajnerë të tjerë, merrni pjesë në punëtori, relaksohuni dhe argëtohuni me ne. Ne jemi një grup njerëzish të lumtur dhe argëtues, andaj, jemi të sigurtë që do t'ju pëlqejë.

Fito para

Trajnerët tanë marrin pagë konkuruese sipas tregut të IT-së.

impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

Trajnerët tanë punojnë në

Ekipi ynë gjithmonë do t'ju ndihmojë të arrini rezultate së bashku me studentët

Ju do të keni qasje në të gjitha materialet mësimore që do t'ju ndihmojnë të jepni mësim

en

Kateryna Stetsura

author

Bëhu autor

Në Beetroot Academy vazhdimisht zhvillojmë kurse të reja dhe i përditësojmë kurset ekzistuese. Nëse mendoni se mund të na ndihmoni në këtë proces, ju lutemi shkruajini menaxherit të kursit.

Çfarë thonë trajnerët tanë?

Your knowledge level when you start is not so important. These students who come in with basically zero knowledge will trump when it's time for the diploma. You can go an extra mile for 4 months when you understand that what you do adds value for others. My job is to help students grow professionally, but this is double sided since I always grow myself.

Mariia Yushchuk
UI/UX Design Teacher

Students await

Fillo të japësh mësim tani

Na dërgoni CV-në me detajet tuaja dhe ekipi I burimeve njerëzore/HR do t’ju kontaktojë së shpejti

Zgjedh lokacionin
Kursi

*doc, .docx, .pdf, .txt, max 8mb

forms