Le të ndërtojmë një komunitet të fortë të IT-së në qytetin tuaj.

Ne veprojmë si një ndërmarrje shoqërore. Qëllimi ynë kryesor është të ndikojmë në shoqëri. Në këtë mënyrë, të gjithë ata që na mbështesin në misionin tonë do të bëhen miqtë tanë. Më shumë se 100 kompani në të gjithë Ukrainën na janë bashkuar!

friend

Përfitimet e partnerëve

support

Mbështetje informative

Ne do t'ju ndihmojmë të promovoni ngjarjet tuaja përmes kanaleve tona dhe do t'ju ftojmë në aktivitetet tona.

Do t'ju rekomandojmë si një punëdhënës te studentët tanë dhe logoja juaj do të shfaqet në web faqen tonë.

talants

Përkrahja e talentit

Duke dhënë mësim në Beetroot Academy, punonjësit tuaj mund të punësojnë studentët më të mirë nga grupet e tyre.

Ne gjithashtu do t'ju rekomandojmë të diplomuarit tanë më të mirë.

development

Zhvillimi profesional

Duke ndjekur kurset tona të avancuara, punonjësit tuaj do të zhvillohen profesionalisht dhe të përdorin aftësi të reja.

Këtë mund ta bëjnë edhe duke dhënë mësim dhe duke këshilluar një grup. Këshillimi (mentorimi) zhvillon aftësitë tuaja dhe përmirëson njohuritë teknike.

Lini kontaktet tuaja dhe koordinatori ynë rajonal do t'ju kontaktojë për të diskutuar bashkëpunimin.

Zgjedh lokacionin
forms