courses

Kursit UI/UX design from scratch

UI/UX design from scratch
Kohëzgjatja e kursit

4 muaj

Nivelifillestare
Autori i kursitMaria
Data e fillimit

së shpejti ‘Regjistrimi i hapur’

Përshkrimi i kursit

Në këtë kurs do të shihni dallimin midis dizajnit dixhital dhe dizajnit grafik dhe të mësoni parimet e kompozimit, tipografisë dhe kombinimeve të ngjyrave. Si rezultat, ju do të jeni në gjendje të ndërtoni webfaqe atraktive dhe adaptive për pajisje të ndryshme.

Ne do t'ju mësojmë se si të punoni me Adobe Photoshop dhe Figma dhe do t’ju mësojmë fazat kryesore të të menduarit të dizajnit, në mënyrë që në fund të kursit të jeni në gjendje të bëni një webafqe  tërheqëse dhe të përdorshme. Poashtu do të që projektet tuaja të mund t’ua tregoni punëdhënësve të ardhshëm.

Njohuritë paraprake

 • një laptop dhe
 • njohuri bazike në kompjuter
student

Pse UI/UX Design?

 • UI UX kombinon aftësitë krijuese dhe teknike
 • Dizajni i shkëlqyeshëm UI/UX thjeshton udhëtimin e përdoruesit
 • Dizajnerët UI/UX mbështesin miliona njerëz me produkte dixhitale të cilat zgjidhin probleme të jetës reale çdo ditë. 
scholarship

Programi i kursit

Për më shumë detaje na shënoni emailin tuaj

 • User Experience (UX)

  24 h • 9 temat
  • Career in design. Introductory lesson
  • Starting with UX (Design Thinking)
  • Working with a Brief and information architecture
  • Design Research: User Portrait
  • Design research: Scenarios
  • Prototyping
  • Testing
  • Intro to Web Analytics + A/B Testing
  • UX Module Test
 • Figma

  12 h • 5 temat
  • Program installation
  • Link access for others Project. Comments Frame creation
  • Shapes. Layers and pages. Alignment. Fill and stroke. Gradient
  • Pen tool. Pencil.
  • Test — Illustrations Recreating
 • Figma+UI

  40 h • 13 temat
  • Creating Icons
  • Figma. Text. Raster. Color correction
  • Figma. Masks. Effects
  • Figma. Modular grid
  • Typography in web
  • Color theory
  • UI Components. What a site consists of
  • Visual hierarchy
  • Design system
  • Components and Plugins in Figma
  • Adaptive design
  • Adaptive design and constraints in Figma
  • Types of sites. Landing Page Features
 • Consultation for the graduation project

  28 h • 10 temat
  • Deep practice of creating site pages 1
  • Deep practice of creating site pages 2
  • Deep practice of creating site pages 3
  • Deep practice of creating site pages 4
  • Deep practice of creating site pages 5
  • Deep practice of creating site pages 6
  • Deep practice of creating site pages 7
  • Deep practice of creating site pages 8
  • Deep practice of creating site pages 9
  • Deep practice of creating site pages 10
 • Photoshop

  8 h • 2 temat
  • Photoshop. Start
  • Photoshop. Photo processing p.2
 • Career counseling for the designer

  12 h • 7 temat
  • Interactive prototype
  • Preparing files for developers
  • Career Counseling, CV
  • Portfolio
  • Working with Mockup
  • Behance, creating a project
  • A few words in the end

Merrni përshkrimin e plotë të kursit

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Hyni në test

Do të përfitoni shkathtësi të reja dhe të gjeni një punë të re. E jashtëzakonshpe apo jo! Le të fillojmë me aplikimin.

Përmbajtja e kursit

141

Total hours

Video mësimet
E gjithë teoria regjistrohet si video mësime dhe ruhet në sistemin tonë LMS. Si student do të keni qasje në të gjitha mësimet e videos.
Praktika
Gjatë mësimeve do të zgjidhni çështje reale me trajnerin tuaj. Do të punoni individualisht ose në grupe së bashku me kolegët tuaj.
Udhëzime për karrierë
Eksperti i Burimeve Njerëzore do t'ju ndihmojë të kuptoni tregun lokal të IT-së, t'ju mësojë se si të shkruani një CV bindëse dhe do t'ju udhëeqë përmes një procesi intervistimi.

Orari

timetable
 • E Hënë

  18:00 - 20:30

 • E Mërkurë

  18:00 - 20:30

 • E Premte

  18:00 - 21:00

Çmimi i kursit

Një hap i vogël drejt karrierës së madhe në IT

 • 47 sesione të udhëhequra nga trajneri/ja
 • 3 mësime në javë
 • Qasje në materialet e kursit
 • Mësime në anglisht
 • Udhëzime për karrierë

Paguaj paraprakisht

690

total

Aftësi të reja dhe një karrierë të mahnitshme të pret në IT!

A keni ende pyetje?

A keni pyetje?

Ju lutem na kontakoni në 048 248 788

impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Fillo

Hyni në test

Le të shohim nivelin tuaj fillestar

Na kontaktoni

048 248 788

xk@beetroot.academy

forms