courses

Kursit Project Management in IT

Project Management in IT
Kohëzgjatja e kursit

2 muaj

Nivelifillestare
Autori i kursitAlexander
Data e fillimit

së shpejti ‘Regjistrimi i hapur’

Përshkrimi i kursit

A dëshiron të punosh në IT dhe të menaxhosh një ekip? Ne do t’ju mësojmë si të udhëhiqni projekte duke përdorur Agile, si të organizoni punën dhe të komunikoni me klientë.

Do të bëheni me profesion të ri. Do të mësoni çka është projekti dhe sa të ndryshëm mund të jenë projektet. Do të mësoni qëllimin e Projekt Menaxherit dhe planifikimin e projektit. Gjithashtu do të mësoni të llogaritni shpenzimet dhe të vlerësoni rrezikun. Do t’ju tregojmë se si funksionojnë Agile dhe Scrum – nga vlera dhe planifikimi e deri te tools (mjetet). Do të punoni vet në projekte dhe në ekip. Si rezultat, ju do të merrni të gjitha njohuritë për t'u çertifikuar në Scrum Master.  

Njohuritë paraprake

 • Gjuha angleze – intermediate
student

Pse Project Management in IT?

 • Ju jeni personi kryesor në një projekt dhe mund të ndikoni direkt në rezultat
 • Mund të punoni në fushën e IT-së pa pasur nevojë për njohuri paraprake 
 • Do të krijoni një proces të zhvillimit të software dhe të organizoni një ekip
 • Me përdorimin e Agile, do të jeni në gjendje të punoni në çdo projekt pavarësisht nga teknologjia
scholarship

Programi i kursit

Për më shumë detaje na shënoni emailin tuaj

 • General knowledge about project and Waterfall stages

  10 h • 5 temat
  • IT market. Distinctive features and trends
  • Methodologies of development. Waterfall, Agile, Extreme Programming
  • What is a Project. How to kick-start a project. Project Charter
  • Value proposition. MVP. Pitch
  • IT companies’ scope of activity, types of products, functional formats
 • Agile and the core principles of Agile

  6 h • 3 temat
  • Agile values and corporate culture
  • Agile Umbrella and the Heart of Agile
  • Agile Project Manager
 • Scrum Framework

  20 h • 10 temat
  • What is Scrum?
  • Scrum Artifacts
  • Scrum Team Roles
  • Scrum Events. Stand-ups
  • Effective product backlogs. MoSCoW Prioritization Model
  • Sprint-planning. Estimation.
  • User stories (Gherkin Syntax). TDD and BDD
  • Tracking Progress: Team Burndown and Story Mapping
  • Remote Retrospective
  • Preparation to Scrum.Org PSM I
 • Soft skills how to work with the team

  10 h • 5 temat
  • Give proper feedback
  • How to perform 1 on 1
  • Commitments and Core Protocols
  • How to work with problematic or toxic teams
  • Recruitment tools for PMs (optional)
 • Soft skills how to work with customers

  10 h • 5 temat
  • How to work with Stakeholders?
  • Answering emails (cases)
  • Change management frameworks
  • Clients, sales, and negotiations (optional)
  • How to work with difficult clients?
 • DevOps Culture

  4 h • 2 temat
  • Continuous Integration and Continuous Deployment
  • Deployment Process, Local, QA, Stage, Production, Environment
 • Jira, Trello and other PM tools

  10 h • 5 temat
  • How to work with Jira
  • Quick launch of a project in Trello
  • Gantt chart. PERT Chart. Roadmapping
  • Other PM tools: to-do apps, Asana, GitLab, etc.
  • Final Exam
 • Final Exam

  0 h • 0 temat

  Merrni përshkrimin e plotë të kursit

  Procesi i regjistrimit

  Hyni në test

  Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

  Intervista

  Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

  Regjistrohu

  Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

  Hyni në test

  Do të përfitoni shkathtësi të reja dhe të gjeni një punë të re. E jashtëzakonshpe apo jo! Le të fillojmë me aplikimin.

  Përmbajtja e kursit

  76

  Total hours

  Video mësimet
  E gjithë teoria regjistrohet si video mësime dhe ruhet në sistemin tonë LMS. Si student do të keni qasje në të gjitha mësimet e videos.
  Praktika
  Gjatë mësimeve do të zgjidhni çështje reale me trajnerin tuaj. Do të punoni individualisht ose në grupe së bashku me kolegët tuaj.
  Udhëzime për karrierë
  Eksperti i Burimeve Njerëzore do t'ju ndihmojë të kuptoni tregun lokal të IT-së, t'ju mësojë se si të shkruani një CV bindëse dhe do t'ju udhëeqë përmes një procesi intervistimi.

  Teacher

  Alim Halimi

  With more than 10 years of experience in project and process management, Alim has worked for multiple companies in different roles, from project manager to head of a department. He is internationally certified in agile project management, process management and innovation and is currently working as agile project manager/scrum master for an international company, leading two different teams.

  Getoar Krasniqi
  Getoar Krasniqi

  With an MBA on Project Management from the Golden Gate University in San Francisco, Getoar brings his experience on project and process management to Beetroot Academy students.

  Orari

  timetable
  • E Hënë

   17:30 - 20:00

  • E Mërkurë

   17:30 - 20:00

  • E Premte

   17:30 - 20:30

  Çmimi i kursit

  Një hap i vogël drejt karrierës së madhe në IT

  • 35 sesione të udhëhequra nga trajneri/ja
  • 2 mësime në javë
  • Qasje në materialet e kursit
  • Mësime në anglisht
  • Udhëzime për karrierë

  Paguaj paraprakisht

  630

  total

  Aftësi të reja dhe një karrierë të mahnitshme të pret në IT!

  A keni ende pyetje?

  A keni pyetje?

  Ju lutem na kontakoni në 048 248 788

  impact

  Ndikimi ynë

  No text

  të diplomuar në kurset tona

  No text

  orë mësimi në IT

  No text

  të diplomuarve janë femra

  No text

  trajnerë

  No text

  shkolla në 3 shtete

  No text

  kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

  No text

  persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

  Procesi i regjistrimit

  Hyni në test

  Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

  Intervista

  Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

  Regjistrohu

  Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

  Fillo

  Hyni në test

  Le të shohim nivelin tuaj fillestar

  Na kontaktoni

  048 248 788

  xk@beetroot.academy

  forms