courses

Kursit Node.js

Node.js
Kohëzgjatja e kursit

2 muaj

Nivelimesatare
Autori i kursitRoman
Data e fillimit

së shpejti ‘Regjistrimi i hapur’

Përshkrimi i kursit

A programoni në JavaScript dhe doni të bëheni full-stack programer? Atëherë është koha për të mësuar Node.js – një platformë softueri e cila do të përmirësojë aftësitë tuaja dhe me të cilën mund të krijoni të gjitha llojet e aplikacioneve të JavaScript jashtë browser. Gjithashtu, do të mësoni se si të përdorni avantazhet e ‘asynchrony’ jashtë një browser.

Në këtë kurs do t'ju mësojmë të punoni me module. Do të shpjegojmë se si të krijoni kërkesa për NoSQL, në veçanti në bazën e të dhënave MongoDB në mënyrë direkte e poashtu duke përdorur edhe ORM Mongoose. Ju do të punoni me Node.js dhe me bibliotekat React për të krijuar faqe për klientin. Si rezultat do të mund të zhvilloni një aplikacion të shkallëzuar në një server.

Njohuritë paraprake

 • Njohuri në HTML, CSS, JavaScript
 • Njohuri në React për projektin e testimit
student

Pse Node.js?

 • Node.js ka shumë biblioteka me open source (një burim të hapur) dhe nuk keni nevojë të ndërtoni gjithçka nga fillimi
 • Node.js i shpërndan burimet në mënyrë të përshtatshme
 • Node.js përdoret nga Microsoft, Yahoo. LinkedIn dhe PayPal
scholarship

Programi i kursit

Për më shumë detaje na shënoni emailin tuaj

 • Node.js

  28 h • 8 temat
  • Introduction to Node.js. The Parallel Event Loop Model
  • Core Node.js. The File System
  • Built-in Modules. Node Package Manager (NPM)
  • Events in Node.js
  • Asynchronous programming. Streams in Node.js
  • HTTP Requests
  • Introduction to Express framework
  • Working with MongoDB database
 • Project "Virtual Software Company Workers Portfolio" - RESTFul Api backend

  16 h • 1 tema
  • Project "Employee portfolio of a virtual software company" — server side
 • Creating a Server side rendering React application

  20 h • 1 tema
  • Creating an SSR React app using the Next.js framework
 • AI module

  0 h • 2 temat
  • Ace Your Job Search with AI
  • Self-Paced lesson on AI Basics

Merrni përshkrimin e plotë të kursit

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Hyni në test

Do të përfitoni shkathtësi të reja dhe të gjeni një punë të re. E jashtëzakonshpe apo jo! Le të fillojmë me aplikimin.

Përmbajtja e kursit

64

Total hours

Praktika
Gjatë mësimeve do të zgjidhni çështje reale me trajnerin tuaj. Do të punoni individualisht ose në grupe së bashku me kolegët tuaj.

Çmimi i kursit

Një hap i vogël drejt karrierës së madhe në IT

 • 24 sesione të udhëhequra nga trajneri/ja
 • 3 mësime në javë
 • Qasje në materialet e kursit
 • Mësime në anglisht
 • Udhëzime për karrierë

Paguaj paraprakisht

462

total

Aftësi të reja dhe një karrierë të mahnitshme të pret në IT!

A keni ende pyetje?

A keni pyetje?

Ju lutem na kontakoni në 048 248 788

impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Fillo

Hyni në test

Le të shohim nivelin tuaj fillestar

Na kontaktoni

048 248 788

xk@beetroot.academy

forms