courses

Kursit Front-End Development

Front-End Development
Kohëzgjatja e kursit

3 muaj

Nivelifillestare
Autori i kursitAlexander
Data e fillimit

së shpejti ‘Regjistrimi i hapur’

Përshkrimi i kursit

Ne ju mësojmë se si të krijoni faqe. Do t’ju shpjegojmë se si funksionon një browser/shfletues (Google Chrome, Internet Explorer, Micrsoft Edge, etj.), si vendoset në praktikë HTML, CSS, JavaScript (ES6). Trajnerët tanë do të shpjegojnë se si të përsëriten hapat e ‘framework’. Ata do t’ju tregojnë se si funksionon Gulp/webpack (Gulp është një mjet për mbledhjen e aplikacioneve). Do të mësoni për mjetet që ndihmojnë përshpejtimin e zhvillimit dhe do të përdorni rregullat më të reja të cilat do të bëhen standarde së shpejti.

Do të punoni vet në projekte dhe në ekipe. Si rezultat, do të krijoni disa faqe dhe një aplikacion. Gjithashtu do të jeni në gjendje të krijoni faqe të cilat përshtaten për paisjet mobile. Pas përfundimit të kursit do të keni një portofol i cili do t'ju ndihmojë të filloni një karrierë si programer.

Njohuritë paraprake

 • Të dini të përdorni mire kompjuterin
 • Njohuri bazike të algoritmeve
 • Përvoja në kodim është avantazh
student

Pse Front-End?

 • Pas kodimit menjëherë i shihni rezultatet
 • Portofoli juaj vizualizohet për klientin
 • Kur e mësoni Front-End mund të kaloni në ndonjë fushë tjetër programimi
 • Do të mësoni si të krijoni webfaqe duke përdorur HTML dhe CSS
 • Do të mësoni JavaScript – njëra nga gjuhët më tërkuara në treg
scholarship

Programi i kursit

Për më shumë detaje na shënoni emailin tuaj

 • HTML / CSS

  56 h • 23 temat
  • What is a website. Work process setup. Introduction to HTML.
  • CSS animation
  • Version Control Systems, Git, and GitHub
  • HTML5 tags
  • Introduction to CSS
  • Figma for Front-end developers
  • CSS selectors
  • CSS Box Model
  • Flexbox
  • Fonts in Web, Font Face
  • CSS position & transform
  • BEM methodology
  • Creating forms
  • Scalable Vector Graphics (SVG)
  • Work with pre- and post-processors
  • Adaptive layout (Responsive web design)
  • Responsive navigation
  • SEO for developer
  • Responsive graphics
  • Practice – layout making
  • Cross-browser compatibility
  • Exam 1 - A simple website for your portfolio
  • CSS GRID layout
 • JAVASCRIPT

  40 h • 15 temat
  • Introduction to JavaScript
  • Types of data and math functions
  • Loops and conditions
  • Functions
  • Objects
  • Arrays
  • Classes
  • Document Object Model (DOM)
  • Events
  • Introduction to jQuery. Manipulating elements and events
  • Slick Slider – the most universal slider plug-in
  • AJAX
  • Customized maps using Google Maps API
  • Web storage. Local & Session Storage, Cookies
  • A website layout for your portfolio
 • FRONT-END

  28 h • 9 temat
  • Tool for project construction (task-manager) Gulp
  • Webpack
  • Introduction to JavaScript frameworks with an example of Vue.js
  • Vue.js: modifiers, events, and rendering
  • Vue.js components
  • Work with a remote server
  • Website optimization
  • Introduction to Front-End frameworks. Bootstrap, Foundation
  • Examination 3 - A website using a framework

Merrni përshkrimin e plotë të kursit

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Hyni në test

Do të përfitoni shkathtësi të reja dhe të gjeni një punë të re. E jashtëzakonshpe apo jo! Le të fillojmë me aplikimin.

Përmbajtja e kursit

134

Total hours

Video mësimet
E gjithë teoria regjistrohet si video mësime dhe ruhet në sistemin tonë LMS. Si student do të keni qasje në të gjitha mësimet e videos.
Praktika
Gjatë mësimeve do të zgjidhni çështje reale me trajnerin tuaj. Do të punoni individualisht ose në grupe së bashku me kolegët tuaj.
Udhëzime për karrierë
Eksperti i Burimeve Njerëzore do t'ju ndihmojë të kuptoni tregun lokal të IT-së, t'ju mësojë se si të shkruani një CV bindëse dhe do t'ju udhëeqë përmes një procesi intervistimi.

Teacher

Fisnik Kusari

I have more than 6 years experience as a Software Engineer and I worked with different technologies such as JavaScript, (Angular, Vue, React) and PHP (WordPress, Laravel, Symfony). My skills include CSS, CSS3, HTML5, SQL, MySQL, Git, Shopify, etc. I’m a critical thinker and decision-making person, detail-oriented and willing to learn new technologies. I like to motivate students to develop their careers further by sharing my knowledge and experience with them.

Betim Ismajli

Betim is experienced Senior Web Developer with a demonstrated history of working in the e-learning industry. Skilled in Frontend (react, vuejs), NodeJs, User Experience, PHP, WordPress and User Interface Design.

Elvudin Basha
Elvudin Basha

Elvudin is a Front-end Engineer with over 4 years of experience in developing web applications. He has an extensive background in front-end technologies such as Angular, React, VueJs, jQuery, etc. He is also experienced in all areas of project development including business requirements analysis, architecture design, user interface, and component construction.

Fisnik Cani
Fisnik Cani

Meet our esteemed Senior Web Developer Teacher with 8 years of experience in diverse companies. Specializing in creating user-centric interfaces, he excels in HTML, CSS, JavaScript, and modern frameworks. His passion for teaching and sharing expertise empowers our students to excel in web development, making them a valuable part of our team.

Orari

timetable
 • E Hënë

  17:30 - 20:30

 • E Mërkurë

  17:30 - 20:30

 • E Premte

  17:30 - 19:30

Çmimi i kursit

Një hap i vogël drejt karrierës së madhe në IT

 • 47 sesione të udhëhequra nga trajneri/ja
 • 3 mësime në javë
 • Qasje në materialet e kursit
 • Mësime në anglisht
 • Udhëzime për karrierë

Paguaj paraprakisht

690

total

Aftësi të reja dhe një karrierë të mahnitshme të pret në IT!

A keni ende pyetje?

A keni pyetje?

Ju lutem na kontakoni në 048 248 788

impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Fillo

Hyni në test

Le të shohim nivelin tuaj fillestar

Na kontaktoni

048 248 788

xk@beetroot.academy

forms