courses

Kursit English for IT

English for IT
Kohëzgjatja e kursit

4 muaj

Nivelimesatare
Autori i kursitAdrian
Data e fillimit

së shpejti ‘Regjistrimi i hapur’

Përshkrimi i kursit

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar punë si profesionist në fushën e IT-së ose jeni të punësuar, ndoshta e dini se sa e rëndësishme është njohja e gjuhës angleze që lidhet me njohuritë në IT. Ne jemi shkollë e IT-së dhe e lidhur me kompani të IT-së kështu që ekspertiza jonë është e fokusuar në fushën e aftësive teknike dhe komunikimit në biznes. Në këtë kurs do të mësoni se si të krijoni një CV të mirë, si të paraqiteni mirë në një intervistë pune dhe të mësoni në lidhje me veçoritë e Menaxhimit të Projektit, duke e përforcuar gramatikën, sintaksën dhe fjalorin tuaj. Ne përdorim një qasje gjithpërfshirëse – përmes të cilës në të njëjtën kohë do të përmirësoni anglishten në terminologjinë e teknologjisë, soft skills dhe të kuptuarit në përgjithësi të fushës së IT-së.

Kursi përqëndrohet në studimin e literaturës dhe përmirësimin e aftësive të të folurit të studentëve në mënyrë që të mund të bisedojnë dhe ndërveprojnë me partnerët dhe kolegët e tyre nga e gjithë bota. Nëse jeni duke kërkuar të filloni diçka, atëherë ky është kursi ideal për ju.

Njohuritë paraprake

 • English: pre-intermediate
student

Pse English for IT?

 • Njohja e gjuhës angleze është faktori kryesor që bashkon profesionistët e IT-së, punonjësit dhe profesionistët e pavarur/freelancers 
 • Do ta kuptoni më mirë fushën dhe rolet e IT-së
 • Do të mund të komunikoni lirisht me kolegët dhe klientët tuaj që flasin gjuhën angleze
scholarship

Programi i kursit

Për më shumë detaje na shënoni emailin tuaj

 • Organizations, Tech Trends, and the Growth of IT

  50 h • 25 temat
  • Working across cultures
  • Creating a strong resume. Part 1
  • Creating a strong resume. Part 2
  • How to nail job interviews. Part 1
  • How to nail job interviews. Part 2
  • Organizational design: Flat or vertical?
  • Waterfall, Agile, and other methodologies. Which one is best? Part 1
  • Waterfall, Agile, and other methodologies. Which one is best? Part 2
  • Machine Learning
  • Should we be worried about AI?
  • Hackers. The good and the bad.
  • On creating ethical software. Time Well Spent. Part 1
  • On creating ethical software. Time Well Spent. Part 2
  • Working at a startup vs. working at a large company. Part 1
  • The importance of UX design. Part 1
  • The importance of UX design. Part 2
  • What makes a good user Interface?
  • Applications of augmented reality and virtual reality
  • IT in business and marketing
  • IT in medicine
  • The Internet of Things. Part 1
  • The Internet of Things. Part 2
  • Coding in the modern world
  • Preparation for intermediate assessment: debates practice
  • Intermediate assessment: debates
 • People in IT, Business, and Communication. Future of IT

  34 h • 17 temat
  • The essential roles in IT: Business analysts
  • QA engineers
  • Product owners
  • Project managers
  • Developers
  • DevOps
  • C-suite officers (CEO/CTO/COO/CFO/etc…)
  • On startups and startup culture
  • E-commerce
  • Can Blockchain change the world?
  • Business communication
  • Meetings and stand-ups
  • The future of IT
  • Diversity and inclusivity in the workplace
  • Should we be worried about data privacy?
  • Pre-assessment
  • Final assessment
 • 0 h • 0 temat

  Merrni përshkrimin e plotë të kursit

  Procesi i regjistrimit

  Hyni në test

  Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

  Intervista

  Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

  Regjistrohu

  Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

  Hyni në test

  Do të përfitoni shkathtësi të reja dhe të gjeni një punë të re. E jashtëzakonshpe apo jo! Le të fillojmë me aplikimin.

  Përmbajtja e kursit

  90

  Total hours

  Video mësimet
  E gjithë teoria regjistrohet si video mësime dhe ruhet në sistemin tonë LMS. Si student do të keni qasje në të gjitha mësimet e videos.
  Praktika
  Gjatë mësimeve do të zgjidhni çështje reale me trajnerin tuaj. Do të punoni individualisht ose në grupe së bashku me kolegët tuaj.
  Udhëzime për karrierë
  Eksperti i Burimeve Njerëzore do t'ju ndihmojë të kuptoni tregun lokal të IT-së, t'ju mësojë se si të shkruani një CV bindëse dhe do t'ju udhëeqë përmes një procesi intervistimi.

  Teacher

  Albana Syla

  Orari

  timetable
  • E Hënë

   18:00 - 20:00

  • E Mërkurë

   09:00 - 11:00

  Çmimi i kursit

  Një hap i vogël drejt karrierës së madhe në IT

  • 42 sesione të udhëhequra nga trajneri/ja
  • 3 mësime në javë
  • Qasje në materialet e kursit
  • Mësime në anglisht
  • Udhëzime për karrierë

  Paguaj paraprakisht

  300

  total

  Aftësi të reja dhe një karrierë të mahnitshme të pret në IT!

  A keni ende pyetje?

  A keni pyetje?

  Ju lutem na kontakoni në 048 248 788

  impact

  Ndikimi ynë

  No text

  të diplomuar në kurset tona

  No text

  orë mësimi në IT

  No text

  të diplomuarve janë femra

  No text

  trajnerë

  No text

  shkolla në 3 shtete

  No text

  kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

  No text

  persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

  Procesi i regjistrimit

  Hyni në test

  Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

  Intervista

  Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

  Regjistrohu

  Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

  Fillo

  Hyni në test

  Le të shohim nivelin tuaj fillestar

  Na kontaktoni

  048 248 788

  xk@beetroot.academy

  forms