courses

Kursit Advanced JavaScript

Advanced JavaScript
Kohëzgjatja e kursit

2 muaj

Niveliavancuar
Autori i kursitRoman
Data e fillimit

së shpejti ‘Regjistrimi i hapur’

Përshkrimi i kursit

Nëse tashmë punoni me JavaScript tani është koha për React/Redux. ReactJS ofron një qasje më të lehtë dhe më të shpejtë për implementimin e faqes së përdoruesit, perveq kësaj kodi është shumë më i organizuar dhe më i lehtë për t’u mirëmbajtur. Kur shfaqen më shumë faqe, atëherë mund të përdorni Redux.

Pas përfundimit të kursit do t’i kuptoni edhe mjetet tjera të React si: ESLint – për kontroll të sintaksës së kodit, React Router v4 – për krijimin e menyve dhe faqosjen, Relectlect – për optimizimin e funksionimit të strukturave, Immutable.js – një libraru që ndihmon në mbledhjen e të dhënave të pandryshueshme, Jest – për testim. Do të mësoni të krijoni përbërës funksionalë duke përdorur React ‘hooks’ dhe do të jeni në gjendje të shkruani unit-tests, duke përdorur biblioteka Jest dhe react-testing-libraries. Si rezultat, do të arrini të krijoni aplikacionin tuaj dhe do të jeni në gjendje të punoni si programer i React. Testi online nuk ofrohet në këtë kurs por do të keni një detyrë pas intervistës.

Njohuritë paraprake

 • HTML, CSS 
 • Preprocessor: SASS 
 • Data types, syntax, struktura dhe funksionet bazike të JavaScript
 • Të punoni me DOM 
 • Event model në JavaScript 
 • Të punoni me kërkesat e AJAX branda JavaScript.
student

Pse Advanced JavaScript?

 • Pragu i hyrjes në React / Redux është mjaft i lartë. Nëse e mësoni këtë teknologji, do të konsideroheni një zhvillues i shkëlqyeshëm i JS.
 • Përveç zhvillimit të webfaqes, JS mund të përdoret si gjuhë serveri dhe mund të krijoni aplikacione desktop
 • Duke përdorur React mund të kodoni si zhvilluesit e Facebook, Instagram dhe AirBnb dhe të jeni të sigurtë se kjo teknologji nuk do të humbasë popullaritetin e saj. Edhe ne përdorim JS në kodimin e webfaqes sonë
 • Pasi të mësoni një JS ‘library’, të tjerat do të jenë më të lehta
 • Nëse e mësoni React, mandej mund të mësoni React Native dhe të zhvilloni aplikacione.
scholarship

Programi i kursit

Për më shumë detaje na shënoni emailin tuaj

 • JavaScript

  14 h • 6 temat
  • Scope of variables. Functions as Higher-Order Elements
  • Closures in JavaScript. The practical implementation of closures
  • Regular Expressions
  • ES 6, 7, 8 script
  • Object-oriented Programming in JavaScript
  • Asynchronous JavaScript
 • Creating applications with React

  36 h • 10 temat
  • Introduction to React
  • Using React library for creating a user interface
  • Higher-Order Components (HOC)
  • React hooks
  • Films project. Part 1
  • Films project. Part 2
  • Films project. Part 3
  • Films Project. Part 4
  • Films Project. Part 5. Refactoring
  • Testing basics. Jest framework
 • Redux

  14 h • 3 temat
  • Redux basics
  • Redux. Books mini project
  • Redux. Create a project
 • AI module

  0 h • 2 temat
  • Self-Paced lesson on AI Basics
  • Ace Your Job Search with AI

Merrni përshkrimin e plotë të kursit

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Hyni në test

Do të përfitoni shkathtësi të reja dhe të gjeni një punë të re. E jashtëzakonshpe apo jo! Le të fillojmë me aplikimin.

Përmbajtja e kursit

64

Total hours

Praktika
Gjatë mësimeve do të zgjidhni çështje reale me trajnerin tuaj. Do të punoni individualisht ose në grupe së bashku me kolegët tuaj.

Teacher

Nesar Havolli

Gentrit Halili

Art Nushi
Art Nushi

Teacher

Çmimi i kursit

Një hap i vogël drejt karrierës së madhe në IT

 • 24 sesione të udhëhequra nga trajneri/ja
 • 3 mësime në javë
 • Qasje në materialet e kursit
 • Mësime në anglisht
 • Udhëzime për karrierë

Paguaj paraprakisht

462

total

Aftësi të reja dhe një karrierë të mahnitshme të pret në IT!

A keni ende pyetje?

A keni pyetje?

Ju lutem na kontakoni në 048 248 788

impact

Ndikimi ynë

No text

të diplomuar në kurset tona

No text

orë mësimi në IT

No text

të diplomuarve janë femra

No text

trajnerë

No text

shkolla në 3 shtete

No text

kompani të IT-së kanë punësuar studentët tanë

No text

persona punojnë me Beetroot Academy në mbarë botën

Procesi i regjistrimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Fillo

Hyni në test

Le të shohim nivelin tuaj fillestar

Na kontaktoni

048 248 788

xk@beetroot.academy

forms