Procesi i aplikimit

Hyni në test

Regjistrohuni në LMS dhe hyni në test i cili na ndihmon të vlerësojmë njohuritë tuaja.

Intervista

Sapo të marrim rezultatet e testit tuaj, ne do t'ju thërrasim. Të shohim nëse përshtatemi.

Regjistrohu

Filloni mësimin në grupin tjetër të disponueshëm. Destinacioni i karrierës suaj të ardhshme nuk ka qenë kurrë më afër.

Dizajn

Dëshironi ta bëni përvojën e përdoruesit të mrekullueshme? A i vini re detajet dhe a ju pëlqen të përmirësoni gjithçka? Kursi ynë i dizajnit do t'ju ndihmojë të zhvilloni potencialin tuaj dhe të kaloni në nivelin tjetër.

Jo teknike

Jeni i mirë në planifikim, komunikim dhe mendim kritik? Kurset tona janë krijuar për t'ju mësuar se si t'i aplikoni këto aftësi në fushën e IT-së.

Ende nuk jeni të sigurt? Hyni në testin e karrierës

Ky test është falas dhe përmes tij mund të zbuloni se cili rol në IT ju përshtatet më shumë. Profesionistët tanë të burimeve njerëzore kanë zgjedhur 16 profile nga testi MBTI që lidhen me profesionet më të njohura në industrinë e IT-së.